Bij het inloggen via https://cannonworks.nl/inloggen staat nadat je jouw e-mailadres hebt ingegeven onderaan de mogelijkheid om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze melding kan ook voorkomen als je een fout wachtwoord hebt ingevuld.

Wat je moet doen om een nieuw wachtwoord aan te vragen:

• Klik op Wachtwoord vergeten?
  • Voer je e-mail adres in
  • Klik op Reset wachtwoord
  • Je ontvangt een mail met daarin verdere instructies

Zie je onderstaand scherm, dan is jouw e-mailadres nog niet bekend binnen de CannonWorks-accounts en kun je eventueel een nieuwe account aanmaken door op één van de onderstaande knoppen te klikken: