Je kunt eenvoudig de teksten van je e-mails aanpassen. Alle e-mails die je verstuurd krijgen de standaard tekst mee. Wel kun je bij elke afzonderlijke e-mail nog tekst toevoegen of de standaard tekst voor alleen die specifieke e-mail aanpassen.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

Zo pas je de standaard e-mailtekst aan:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Klik op Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenaan in de pagina E-mails
  • Selecteer het document waarvan je de bijbehorende e-mail tekst wilt wijzigen
  • Klik in het tekstvak van het e-mailbericht om de tekst te wijzigen
  • Vink de onderdelen aan die standaard getoond moeten worden zoals de aanhef en de handtekening
  • Klik op Opslaan