Het veld Kies relatie is een zoekveld. Dit betekent dat niet alle relaties ineens zichtbaar zijn in het scherm, er worden slechts een bepaald aantal ingeladen. Je kan een relatie zoeken door de letters in te voeren en vervolgens worden de relaties getoond met de gekozen lettercombinatie.

• Klik in het veld Kies relatie
  • Voer de eerste letters in van de relatie waarvoor je een offerte wilt maken
  • De lijst wordt nu gefilterd en a.s het goed is moet de juiste relatie vanzelf zichtbaar worden:

Let op: Staat je relatie er niet tussen, ga dan via het menu naar relatie en kijk of de relatie wel goed is ingedeeld op klant, leverancier of onderaannemer: