Je kunt diverse uurtarieven gebruiken die je vervolgens kunt toepassen voor offerte en facturen.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

Dit moet je doen om de uurtarieven in te stellen:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Het menu klapt open
  • Klik op Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenaan de pagina Uurtarieven

Je kunt een huidig uurtarief wijzigen door op het wijzig-icoon op de regel van het betreffende uurtarief te klikken.

Je kunt ook een extra uurtarief toevoegen:

• Klik op de knop rechts bovenin de pagina Nieuw uurtarief
  • Voer een omschrijving, de bedragen en percentages in
  • Klik op Opslaan en sluiten

Deze extra toegevoegde uurtarieven kun je kiezen in je offertes of facturen. Ook kun je deze koppelen aan specifieke medewerkers of inhuurkrachten.