De grote van het logo zoals weergegeven in de lay-out is afhankelijk van de grote van het bestand dat geüpload is in CannonWorks. Dus als het logo te klein weergegeven wordt dan moet je een groter bestand van je logo uploaden. Let wel op dat het logo bij een template nooit over de hele breedte van het document weergegeven, maar in een vast gedeeld van de pagina komt te staan.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

Lukt je dit niet, dan kun je zelf ook een ontwerp van je briefpapier met logo maken en deze als achtergrond gaan gebruiken, dit werkt als volgt;

• Klik links bovenaan in het menu op je logo
  • Kies Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenin de pagina Briefpapier layout
  • Kies Mijn eigen layout gebruiken en een PDF uploaden