Mocht je voor je boekhouding specifieke documenten nodig hebben dan kun je deze gewoon digitaal bewaren, daarmee voldoet het feit dat je CannonWorks gebruikt en zo je al documenten altijd digitaal beschikbaar zijn. Klik op deze link voor de informatie van de belastingdienst.

Mocht je alsnog gegevens willen downloaden op printen, dan werkt dat als volgt:

Facturen

• De PDF’s van gemaakte facturen kun je downloaden en op je computer opslaan.
  • Ga via menu naar Facturen.
  • Klik in de lijst met facturen op het factuurnummer, de PDF van de factuur opent zich.
  • Klik vervolgens op de knop Printen
  • Sla de factuur op in een map op je computer.

Inkoopfacturen

• De PDF’s van gemaakte facturen kun je downloaden en op je computer opslaan.
  • Ga via menu naar Inkoop.
  • Klik in de lijst met facturen op het factuurnummer, de PDF van de factuur opent zich.
  • Klik vervolgens op de knop Printen
  • Sla de factuur op in een map op je computer.

Mocht je in bulk gegevens gedownload willen hebben, dan kunnen wij dat voor je doen. Dit is helaas wel maatwerk, wij rekenen hiervoor een starttarief van € 99,- om op maat een exportfile voor jou te kunnen maken.