• Klik op het Instellingen in het menu
  • Kies bovenaan Instellingen MJOP
  • Klik op Basisinstellingen Meerjaren OnderhoudsPlanning (MJOP)
  • Klik op de knop Uit / Aan om de indexatie aan te zetten. Indien blauw dan is de index van toepassing.

• Heb je de index aangezet, dan wordt deze automatisch meegenomen in de MJOP.
  • Heb je de index uitgezet, dan wordt deze niet meegenomen in de MJOP.
  • Je hebt per MJOP alsnog de keuze om de indexatie aan of uit te zetten:
  • Dit kan bij Totaalprijs