Om gebruik te kunnen maken van iDEAL werken wij samen met Pay.nl. Pay.nl is een Payment Service Provider die de betalingen afhandelt.

Zo stel je een Pay.nl Account in om iDEAL betalingen te kunnen ontvangen;

• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Account
  • Bij Probeer deze handige add-ons staan de Add- ons die je kunt toevoegen aan je account
  • Klik op de tegel Betaalknop met iDEAL

• In het volgende scherm staan je bedrijfsgegevens en kun je het Kamer van Koophandel nummer opzoeken van jouw bedrijf
  • Selecteer daarna de juiste bedrijfsvorm
  • Voeg indien nodig belanghebbende toe (UBO)
  • Er wordt daarna gevraagd om een betaling te doen van een klein bedrag om je IBAN-nummer te checken waar je betalingen op gaat ontvangen
  • De rest wijst zich dan vanzelf

Let op! Om iDEAL in te stellen moet je wel de CannonWorks-app op je toestel geïnstalleerd hebben. Tijdens de activatieprocedure moet je de overeenkomst met Pay.nl met de app digitaal ondertekenen.

Als na controle alles akkoord is wordt de kun iDEAL-knop automatisch meegestuurd met je facturen.

Relevante onderwerpen: