Wanneer iemand je vraagt een offerte te maken dan kan je deze alvast vastleggen door een nieuwe offerte toe te voegen, deze krijgt dan in de basis de status 'offerteaanvraag' mee.

Als je van op deze offerteaanvraag regels gaat toevoegen dan wordt de offerteaanvraag automatisch een 'concept-offerte' als je rechtsboven in het scherm klikt op 'concept opslaan'

Offerteaanvragen en conceptoffertes kun je afzonderlijk vinden via menu offertes. Zo krijg je overzicht in offertes die je nog moet maken of moet afmaken.

Als je de aanvraag in behandeling hebt door een offerte te maken, dan wordt dat automatisch een concept-offerte en verdwijnt deze uit de lijst van de offerteaanvragen.

Tip: Gebruik je de Website-plugin, dan ontvang je vanaf je eigen website automatisch offerteaanvragen in CannonWorks en krijg je daarvan automatisch een melding