Normaal gesproken verstuur je met CannonWorks offertes en facturen via de e-mail, jouw klant kan deze openen in de bijlage van de e-mail. Op de nieuwe wijze krijgt de klant in de e-mail een inlog-knop te zien waarop jouw klant kan klikken.

De klantomgeving

De klant wordt dan automatisch ingelogd naar een eigen klant-omgeving. Een eigen klant-omgeving De informatie die dan zichtbaar is, ziet de klant in een eigen omgeving die voor deze persoon is samengesteld in de vorm van een eigen klant-account. De informatie die daar wordt getoond heeft de klant ooit eerder al per e-mail ontvangen. Dit zijn eerder ontvangen offertes, opdrachten, facturen en bijlagen die je ooit naar deze persoon had gestuurd. De klant kan direct actie ondernemen

De CannonWorks-app met specifieke klant-functies

De klantenapp is anders als de normale CannonWorks app voor bedrijven en heeft dus andere functies. Klanten kunnen met de app raadplegen wat zij met jouw bedrijf hebben gecommuniceerd en kunnen bepaalde acties ondernemen. Naast opdrachten verstrekken en facturen betalen kunnen klanten ook berichten sturen aan jouw bedrijf en foto's en documenten delen betreffende een project.

Korte lijnen

Via de CannonWorks-app wordt het gemakkelijker om met je klant contact te onderhouden geeft jouw bedrijf binding met de klant. Zo heb je korte lijnen en kun je efficiënter zaken met elkaar afstemmen.

Meer informatie over de CannonWorks-klantenomgeving vind je hier