Hoe kan een klant inloggen?

Wanneer de klant een offerte of factuur ontvangt, dan kan deze direct inloggen op een eigen omgeving waar deze offerte of factuur dan aanwezig is. Zo logt jouw klant dan in op een eigen CannonWorks-omgeving en kan ook gelijk de app downloaden. De klantenapp zit niet gekoppeld aan het account van jouw bedrijf, dus wordt er geen andere data gedeeld dan dat jij normaal gesproken via de e-mail deelt met jouw klant. Zodra de klant daarop klikt kan deze gelijk inloggen op haar persoonlijke account.

Meer informatie over de CannonWorks-klantaccount vind je hier