Account geschikt maken

Het kan zijn dat jouw bedrijfs-account nog niet geschikt gemaakt is voor het samenwerken met met klanten. We kunnen dat voor je handmatig instellen. Je kunt een verzoek doen door ons een e-mail ter sturen, dan stellen wij het voor je in.

Particulieren

Particulier woning- en vastgoedeigenaren kunnen momenteel inloggen via de inlog-knop die zijn in hun e-mail hebben ontvangen op hun eigen CannonWorks-account om zo de gegevens van hun adressen te raadplegen.

Vastgoedeigenaren

Voor zakelijke vastgoedeigenaren en -beheerders, zoals woningcorporaties, VVE-beheerders, enz. kun je momenteel nog geen inlogknop meesturen. De reden hiervan is dat we nog in ontwikkeling zijn met goed werkbare rechtenstructuur voor medewerkers van deze organisaties.