Er zijn 2 methoden om een offerte te versturen

1. Op de oude wijze. Je klant krijgt dan een offerte in de mail met een akkoord knop.
2. Op de nieuwe wijze. Je klant krijgt dan een eigen klantomgeving en ziet na inloggen de akkoord-knop bij de offerte.

Als je ooit de klant op de nieuwe wijze een offerte hebt gestuurd, dan kun je niet meer de oude methode gebruiken. De reden daarvoor is dat de klant zelf dan al een eigen klantomgeving heeft en daar alles voor deze persoon wordt verzameld.

Zie hier voor meer informatie: https://cannonworks.nl/klantaccount